Εταιρεία

Η εταιρία μας είναι στελεχωμένη από ειδικούς επιστήμονες γεωλόγους, με πολύχρονη εμπειρία στο χώρο των πετρωμάτων επενδύσεων, οι οποίοι υπεύθυνα και τεκμηριωμένα σας προτείνουν την ιδανική επιλογή υλικού, σύμφωνα με τις προδιαγραφές του έργου σας. 

Η δραστηριότητα της εταιρίας μας επεκτείνεται, πέραν των μαρμάρων σε ΓΡΑΝΙΤΕΣ, ΧΑΛΑΖΙΤΕΣ, CORIAN (DUPONT), ΚΕΡΛΙΤΕΣ, αλλά και ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΕΣ ΠΕΤΡΕΣ, ΣΚΑΠΙΤΣΑΡΙΣΤΑ, ΜΑΣΙΦ κλπ.

Επίσης αντιπροσωπεύουμε κατ' αποκλειστικότητα τα ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΤΖΑΚΙΑ ARTFIRE καθώς και ΤΑ ΗΛΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΛΥΧΝΙΩΝ ΚΕΝΟΥ της ίδιας εταιρίας

 

 

Εργαζόμενοι με γνώμονα την συνέπεια και τον επαγγελματισμό, εξυπηρετούμε μέσω του δικτύου μας τους επαγγελματίες και ιδιώτες πελάτες μας άμεσα, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΥΨΟΥΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ σε οποιοδηποτε μέρος της Ελλάδας ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΧΩΡΑ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ.

 

Το άψογο σέρβις, η ειλικρίνεια, η συνέπεια, ο επαγγελματισμός, οι χαμηλές τιμές, είναι μερικοί από τους λόγους για τους οποίους οι πελάτες μας μας προτιμούν, μας διαφημίζουν και διατηρούν την συνεργασία τους μαζί μας.

 Ελάτε να διαλέξουμε μαζί το καταλληλότερο και οικονομικότερο πέτρωμα (ΦΥΣΙΚΟ Η ΣΥΝΘΕΤΙΚΟ)  από αυτά που ταιριάζουν στην αισθητική σας αλλά και στις απαιτήσεις του χώρου ή γενικότερα του έργου σας.  

 Είμαστε βέβαιοι οτι η προσφορά μας θα σας εκπλήξει ευχάριστα, το δε αποτέλεσμα θα σας δικαιώσει που μας επιλέξατε.  

 Παραμένουμε στην διάθεσή σας για οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία ή διευκρίνηση.